sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kesälomat lusittu

Huhheijaa pääsi aika rientämään ja tauko venymään! Kaikenlaista on siitä huolimatta puuhasteltu ja vähän rempattukin sekä nautittu kesän rippeistä (ei pitäisi nyt naputella mitään konetta ollenkaan vaan mennä pihalle.. siitäkin syystä, että huomenna paluu sorvin ääreen!)

Kesä kun on ollut mitä on, niin satoa on syntynyt heikonlaisesti. Sipulit ja potut kököttää kasvimaassa edelleen, kasvu on ollut luokattoman hidasta. Jonkinlainen loppukiri on onneksi nähtävissä, viikko-pari pitäisi vielä malttaa. Toivoa siis on, että omia "uusia perunoita" päästään syömään vielä kesän puolella!


Omenapuuhan kukki heikonlaisesti, mutta kyllä noista yhden omenapiirakan sentään ehkä pyöräyttää.. :)



Karviaisia sen sijaan tuli runsaasti, vaikka puskia löytyykin pihalta vain yksi. Suurin osa päätyi pakkaseen, mutta tekaisinpa niistä hilloakin. Helppoa ja maistuvaa, lisäsin sekaan kardemummaa makua antamaan.



Puolesta kilosta karviaisia tuli kolme pientä purkkia hilloa

Lidlistä parilla eurolla ostettu mansikantaimi teki paljon kukkia ja mansikoita. Maku ei ole tosin kovinkaan hyvä, mutta olkoot silmänruokana.



Ostin viiniköynnöksen kun halvalla sai. Satoa täytynee odotella vielä tovi, mutta ovathan lehdetkin kuulemma syötäviä. Ja kaunis kasvi ihan ilman rypäleitäkin.


Ensi kerralla voisinkin höpistä kesän aikana syntyneistä käsitöistä. Jos jotain positiivista on viileässä kesässä, niin neuloa jaksaa paljon paremmin kuin helteillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti