sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sukkia lisää

Neuloin tässä menneinä parina viikkona kahdet sukat. Tarkoituksena on tehdä vielä kolmannet ja antaa ne työkavereille joululahjaksi. Harmittelen vähän sitä etten jaksanut tehdä mitään kovin monimutkaisia, mutta ohuiden sukkalankojen varastoni on käytännössä olematon.

Lainasin kirjastosta Cookie A:n Sukkia rakkaudella, ja voi ihanuus mitä malleja! Taidan tilata itselleni joululahjaksi muutamat sukkalankavyyhdit (rekisteröidyin jo Wollmeise -kauppaankin, saas nähdä uskaltaudunko sieltä tilaamaan!)

Malli: Koiranputkisukat Ulla 2/08

Lanka: Novita Nalle

Puikot: 3 mm




Kiva malli, jonka oppii helposti ulkoa. Tein ensin toisen sukan pelkkää sileää lautanauhakavennuksin. En ollut oikein tyytyväinen tulokseen, joten toiseen sukkaan tein kärjen ohjeen mukaan.  Lopputuloksesta tulikin kivempi ja päätin purkaa ensimmäisen sukan ja tehdä myös sen ohjeen mukaan. 

Mutta kuinkas muutenkaan, purinkin vahingossa "oikein" tehdyn jälkimmäisen sukan.. Ei sitten yhtään työtä ilman kommelluksia suju näemmä. 

Nämä seuraavat sukat valmistuivatkin sitten nopsaan paksusta Jussi -langasta., joka tarttui mukaan kauppareissulla alelaarista.

Malli: Jeeves Ravelrysta

Lanka: Novita Jussi 

Puikot: 3,5 mm



Ei nämä minun novitalaiset hupene sitten millään, täytynee jouluna ottaa asiakseen neuloa niitä pois ja täyttää huvennutta sukkavarastoa. Olen neulonut sekalaisia sukkia kassiin, josta voi sitten jakaa niitä kylään tuleville kavereille ja lapsilleen. 

Eilen aamulla oli muuten upea auringonnousu, piti oikein mennä pihalle kuvia räpsimään.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti