lauantai 11. huhtikuuta 2015

Letkeä lauantai


Täydellinen lauantaipäivä alkaa olla lopuillaan, ja taas tuli napsittua kuvia pihamaalta perennapenkkien siistimisen lomassa. 

Pihalle on ilmestynyt sinne tänne krookuksia. Ne olivat viime vuonna jo ehtineet kukkia ennen kuin muutimme taloon, joten niistä en edes tiennyt. Näitä taitaa kyllä olla joka pihassa ja puutarhassa. :)




Perennapenkistä löytyi taas pari uutta tuttavuutta, kovin ovat pieniä kooltaan. Kukkivat vissiin pois alta ennen kuin isommat valtaavat kaiken tilan.


Kevätkaihonkukka

Maksaruoho ja päivänlilja puskevat sinnikkäästi uutta kasvustoa.




Tulipa käytyä myös anoppilassa ikuistamassa kanojen tepastelua pihamaalla. Nämä kaverit ei pahemmin kameraa arastele!






Kuvitelkaa tähän komea kiekaisu!

Pitkään olen haikaillut lettupannun perään. Lehtihyllystä tarttui mukaan uusin Kotivinkki, jossa oli erilaisia lettuohjeita ja sittenhän se oli viimeistään nyt pakko kurvata uudestaan kauppaan pannuostoksille.

Kermaviilipurkki lymyili hylättynä ja parhaat päivänsä nähneenä jääkaapin perällä, joten pannareita amerikkalaiseen tapaan siis tuli tekemän. 

Ohje oli hyvinkin simppeli eikä vaatinut kummoisempia aineksia. Tosin ohjeen mukaan leivinjauhetta tulisi 1 rkl, mutta tässä on varmastikin iskenyt painovirhepaholainen. Laitoin 1 tl ja hyviä tuli! Höysteenä vattuja ja omppuhilloa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti