torstai 23. huhtikuuta 2015

Orvokkien aika

Kuistilla pajuamppelissa roikkuva kanerva oli kuin salaa päässyt kuivahtamaan ja päävärinään oli ruskea. Jotain värikästä ja keväistä teki mieli istuttaa tilalle.
Ihanassa Kukkala -blogissa oli tehty kauniita asetelmia orvokeista lasiastioihin, ja orvokithan eivät kovasti pahastu vähän viileämmästäkään ilmasta.

Joten fillari alle ja paikalliseen puutarhakauppaan hakemaan kukkasia. Haluan kannattaa paikallista toimintaa ja kyseinen paikka on mukavan lähellä (mikä on erittäin kätevää, yleensä kun päähänpistot pitäisi saada heti toteutettua!)

Amppeliin keräsin katteeksi lehtikuusen jäkäläisiä käpyjä ja sammalta (sokkelin ympäriltä piti poistaa, joten hyötykäyttöön pääsi). 





Toinen setti syntyi lasikulhoon, jolla ei keittiössä enää tahtonut sijaa löytyä. Leikkasin eilen vielä vatukkapensaat lyhyemmäksi ja pääsivät oksanpalaset nekin hyötykäyttöön katteeksi. 



Possut kaivoin liiterin vintiltä talviteloilta ja ne pääsivät pihalle röhkimään. 

Kaverilla on melko hypnoottinen katse..



Pitäisi opetella valokuvausta/sommittelua/asettelua, kun kaikilla on niin kauniita kuvia blogeissaan. Tässä taas tulee se oma kärsimättömyys esille, kun kuvat vaan täytyy äkkiä saada räpsityksi. 

Seuraavaksi palataan pihalta sisälle neulehommiin, pysykää mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti